Veel gestelde vragen

Ik wil me inzetten voor een ander, maar hoe doe ik dat?

Supertof dat je je wilt inzetten voor een ander. Samen met jouw coach ga je op zoek naar initiatieven of projecten waar je op aan kunt sluiten. Of misschien bedenk je zelf wel een heel nieuw project. Alles kan!

Ik wil mijn talent ontdekken. Kunnen jullie mij op weg helpen?

Ja, dat kunnen we zeker! Als je gekoppeld bent aan de coach die het beste bij jou past, ga je samen met jouw coach op zoek naar jouw talenten en hoe je ze kunt inzetten.

Ik wil mijn ambities waarmaken, maar waar begin ik?

Jij weet heel goed wat je wilt, maar je weet niet hoe? Samen met jouw coach ga je op zoek naar een match tussen jou en een bedrijf, of ontwikkel je een project waardoor jij jouw ambities waar kan maken. Hoe tof is dat?

Ik weet niet zo goed wat ik wil, maar ik wil mij wel inzetten voor de maatschappij. Wat kan ik doen?

Dit is helemaal aan jezelf. Een coach kan jou ondersteunen en helpen met jezelf ontdekken/ontplooien. We gaan kijken wat er wel of niet bij je past en op ontdekkingsreis!

Kost het geld?

Nee! Impacter is volledig gratis. Wij vinden het erg belangrijk dat je leert wie jezelf bent, en iets positiefs uit het project haalt!

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.